Delta 600 este lotca clasica, o ambarcațiune eficienta si utila la orice activitati pe apa: pescuit comercial, transport sau chiar agrement. Este executata in varianta cu pupa taiata pentru a permite instalarea usoara a unui motor outboard ce poate avea puterea intre 5 – 20 CP, cu cizma scurta sau lunga, dupa preferinta clientului. Acest model de lotca asigura o buna stabilitatea datorita latimii sale de aprox 1,45m.

Design: Lotca Delta 600 a fost gandita pentru a asigura confort in conducere, viteza, siguranta si eleganta pe apa. Este recomandata pescarilor profesionisti care cauta o ambarcatiune solida cu care sa isi desfasoare activitatea o perioada indelungata. Lotca prezinta siguranta in caz de scufundare avand doua flotoare perfect etanse ceea ce ii asigura flotabilitatea. Are un volum mare de depozitare interna, in compartimentul din mijloc, inchis cu capac.

Motor recomandat: Lotca Delta 600 poate suporta instalarea unui motor de pana la 20 CP inclusiv, cu cizma scurta de 38-40 cm sau lunga de 52 cm.

Capacitate: avand o capacitate de transport de max 6 persoane / 600 kg, Lotca „Delta 600” este o alegere potrivita pentru cei care isi doresc o ambarcatiune profesionala cu care sa se poata dedica pescuitului comercial sau transportului pe apa.