Despre noi

DELTA BOATS este o societate specializata in constructia de ambarcatiuni din poliesteri armati cu fibra de sticla (PAFS) si alte obiecte asociate din PAFS.

Societatea a luat fiinta din pasiune pentru ambarcatiuni, motoare si plimbari pe apa.

Ne-am concentrat pe construirea de ambarcatiuni usoare, cu dimensiuni intre 3,7 m si 5,2 m, ce necesita motoare cu putere redusa, in general sub 20 CP. Scopul este acela de a asigura consumuri reduse de combustibil dar si costuri totale reduse, deoarece pasiunea de a conduce o ambarcatiune nu trebuie sa implice neaparat investitii si cheltuieli ridicate. Scopul nostru este de a oferi o alternativa rezonabila ca pret celor ce isi doresc libertatea oferita de o ambarcatiune, indiferent daca este pentru plimbari sau pentru pescuit.

Modelele produse de noi pot fi personalizate intr-o gama variata de culori si cu diferite accesorii. Toate ambarcatiunile noastre sunt construite atent, cu pasiune, deoarece ne dorim incat sa reziste o perioada cat mai lunga de exploatare si aduca bucurie proprietarilor. Ambarcatiunile, beneficiaza de garantie 24 de luni.

Pentru orice informatie, ne gasiti  pe str. Miron Cristea nr 33, comuna Copaceni, judetul Ilfov, la telefon 0726 786 183 si 0722 656 694 si email: barcidelta@gmail.com.

Deasemenea ne puteti lasa un mesaj folosind formularul din sectiunea Contact. Constructor autorizat ANR.

Sediu social si vanzari